Hlavní obsah
Článek

To byly ale narozeniny! Míša Nosková (41) se rozhodla své kulatiny oslavit v Hybernii velkolepým koncertem (info zde). Všechny pak překvapila, když spolu s moderátorkou televize Nova Martou Ondráčkovou vylezla na jeviště v extrémně odvážném kostýmu, z něhož jí koukalo černé spodní prádlo. „Když už jsem zhubla těch třiadvacet kilogramů, chtěla jsem si dopřát nějaký sexy kostým a síťované silonky,“ je se sebou Nosková nadmíru spokojená. Prohlédněte si fotogalerii!

Míša a Marta vystoupily s duetem z finále slavného filmu Chicago. „Založily jsme si spolu produkční firmu, která měla na bedrech i celý koncert. Proto jsme na závěr zvolily tenhle duet, abychom ukázaly, že táhneme spolu, že jsme kamarádky,“ vysvětluje Nosková. „I film je o tom, že dvě jsou lepší, než jedna, s čímž třeba můj manžel naprosto zásadně souhlasí,“ směje se Míša, která byla z reakcí publika nadšena.

„Tři dny před koncertem jsem trávila po nemocnicích, kde mi dávali dohromady hlasivky kapačkami, inhalacemi a obstřiky. Dopadlo to naštěstí výborně, diváci byli spokojeni, jejich reakce byly úžasné,“ rozplývá se krásná zpěvačka, která slavila až do časného rána.

A co dostala za dárek od svého muže? „Manžel mi dává dárek každý den tím, že to se mnou vydrží, protože to je těžké. Nemá to jednoduché,“ dodala šťastná oslavenkyně, kterou nyní čeká i několik rodinných oslav.

Reklama

Další články

Načítám