Hlavní obsah
Článek

Miss World Taťána Kuchařová (36) prožívá letos svoji nejúspěšnější sezónu v kariéře. Jde z kampaně do kampaně a ve světě vydělává milióny. Nedávno nafotila další světovou kampaň pro oblíbenou oděvní značku pro mladé. A tváří se stane hned pro dvě sezóny.

Focení se odehrávalo nedaleko Londýna ve známém letovisku Brighton, kam se s celým týmem přesunula z dánské Kodaně. Bohužel se fotilo za nevlídného počasí.

„To nám bohužel kazilo celé tři dny práce. I když mám Anglii moc ráda a díky Miss World i mému častému pobytu tam mě k ní váže blízký vztah, počasí nám tentokrát opravdu nevyšlo,“ popisuje Taťána zážitky z Anglie. Kolik za kampaň Kuchařová dostala? "To si nechám pro sebe. Řeknu jen, že jsem byla velmi, opravdu velmi spokojená," dodala Kuchařová.

Nyní byla Taťána pár dní v České republice, kde pro změnu fotila kampaň pro známou kosmetickou značku. Za pár dní odlétá za prací do USA, kde ji také čeká její přítel Lane. V listopadu se přes Barcelonu a Dánsko vrátí zpět do České republiky, kde se zúčastní plesu Masquerade, jehož organizátorky se rozhodly podpořit Táninu nadaci výtěžkem z tomboly.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám