Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Co dělají Zadar a jeho tým skokanů po sezóně? Samozřejmě si náležitě užívají! Vyrazili společně do lázní, kde si dopřávají skutečně luxusní péči! Dobře informovaný zdroj přímo z T-Mobile nám potvrdil, že ošetřovatelky pro závodníky udělají doslova všechno, co jim na očích vidí. Nezapomněl dodat, že takovou péči teď mají zaručenu úplně všichni zákazníci T-Mobile.

Tajemství: Je to skoro zadara!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Všichni tři herci mají veškerou péči údajně skoro zadara. Denně si tak několikrát dopřávají baňkovací masáže, termální prameny, a dokonce i služby sličné masérky Elišky (o tu se ale musejí střídat). „Všechno je tu zadara… teda skoro. Chtěl jsem to zavolat kamarádům a trochu se pochlubit… A dokonce i volání s Twistem je pořád skoro zadara! Je to tu prostě boží!“ popsal zážitky z lázní Vojta Kotek a vrátil se ke svému telefonu, který teď skoro nedá z ruky.

Takovou rychlost jen tak někde nezažijete!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Navíc všechny služby mohou skokani využívat plnou rychlostí. To potěšilo hlavně příznivce rychlých aut, Zadara Volaniče, který se ve svém Žigulu proháněl po hotelovém areálu jako šílenec – někdy až na dvojku a 40 km/h! Až po vysvětlení, že nejvyšší rychlost se týká především mobilního internetu, který má Zadar ve svém mobilu, se nechal přemluvit k zastavení. Od té doby neopustil hotelovou lobby, kde už čtyři dny sedí se svým telefonem na klíně a brouzdá po internetu.

Zákazníci T-Mobile mají vždycky lepší ceny telefonů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podle posledních zpráv od důvěryhodného zdroje přímo z lázní dávají herci luxusní péči náležitě na obdiv. „Každý den přijdou na recepci, jakoby nenápadně položí na stůl nějaký super telefon a že prý nás jdou jen pozdravit. A každý den je ten telefon jiný a lepší!“ popisuje situaci jeden z lázeňských recepčních. Podle vyjádření operátora se nejedná o žádné nadstandardní výhody. Skvělé ceny nejnovějších telefonů má pro všechny své zákazníky.

T-Mobile: Zadara vyměníme!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lázeňskou idylu týmu narušila snad jedině zpráva, že T-Mobile chce vyměnit Zadara. Naštěstí se ale ukázalo, že nejde o výměnu úspěšného kouče, ani jeho dvou nejlepších svěřenců. Ve skutečnosti šlo o zničené, ztracené a ukradené SIMky, které operátor všem zákazníkům vždy vymění úplně zadara. „Už som sa bal, že vam možu byt taky ukradeny!“ nechal se slyšet dojatý Zadar, když zjistil, že jeho pozice u týmu skokanů není ohrožená.

Další články

Načítám