Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátor úspěšného pořadu Nikdo není dokonalý Jiří Krampol (85) je často v hledáčku médií kvůli svému údajně velmi kladnému vztahu k alkoholu. Možná právě z toho důvodu se rozhodla ředitelka jednoho kulturního domu na Moravě, že mu udělá ostudu a spolu s Jiřím Srstkou ho označila za nespolehlivého flamendra, který chodí na představení opilý. Krampol běsní, je vzteky bez sebe a jen jedna maličkost zabraňuje tomu, aby dámě šlápl do úsměvu. Podívejte se na video!

„Co mám budíka, tak se takzvaně neožírám, protože nesmím. Umřel bych,“ říká Krampol na začátku. A pak se rozpovídá. Na akci dorazil prý v dostatečném předstihu. „Bylo to v Brodě na Moravě, ale neřeknu ve kterém. Ředitelka kulturního domu o nás řekla, že jsme přijeli ožralí, o půl hodiny později a že představení bylo hrozný. Přitom lidé byli mrtví smíchy,“ říká dotčeně oblíbený herec, který si na urážky od neznámé dámy postěžoval na otvíračce MedCafé v centru Prahy.

„Seděli jsme tam a podepisovali jsme se a tu paní vůbec neviděli. Nepřišla nás ani přivítat. Řekla o nás jen takovou prasárnu. Být to chlap, nelením, jedeme tam a dali bychom jí přes dr*ku,“ nebere si servítky Kramol, podle kterého je i jeho parťák Srstka vážně nemocný, a tak nemůže pít.

Reklama

Další články

Načítám