Hlavní obsah
Článek

Až na tiskové konferenci páté řady StarDance vyšlo najevo, že je zpěvák Petr Bende (46) pokrevně spřízněný s Alexandrem Hemalou (71). „Příjmení Hemala pochází z Újezdu u Rosic, z mého rodiště. Moje babička byla příbuznou Hemalových. Jsme tedy příbuzní přes několik kolen," vysvětlil nám Bende.

Někdejší hlasatel České televize byl prvním člověkem, se kterým se Petr radil, jestli jít do StarDance nebo ne. „Druhý člověk, kterého jsem žádal o radu, byla Aneta Langerová. Říkala mi, že díky této zkušenosti přijdu na jiné myšlenky a poznám něco jiného," říká Bende.

Zpěvák dostal nabídku zasoutěžit si ve zmíněné taneční soutěži již před čtyřmi lety. „Nemohl jsem to přijmout kvůli koncertům a jiným pracovním aktivitám. Teď se to konečně povedlo. Ne, že bych teď neměl co na práci. Čeká mě vánoční turné s kapelou a další aktivity. Česká televize mi ale vyšla vstříc a sladili jsme program," říká Bende.

Do televizní soutěže prý ale účastník SuperStar rozhodně nevkročil proto, že by se mu stýskalo po televizních kamerách. „Těch pořadů, kterých jsem udělal za těch sedm let od SuperStar, bylo hodně. Nikdy jsem se necpal do něčeho jiného, než je muzika. Šel jsem do toho taky kvůli týmu, který na StarDance pracuje," říká Bende.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám