Hlavní obsah
Článek

Uviděl prodejnu Mototechna a málem to s ním seklo. Vrátily se „Staré dobré časy“? Uvnitř to s ním seklo znovu. Ale nadšením! Skvělá auta za výborné ceny, každé okamžitě k dispozici. „Od nových je nerozeznáte, ale stojí o hodně míň,“ říká pan Jirout v nové prodejně Mototechna. „Byl jsem zvyklý čekat 7 dní ve frontě – teď to není nutné!“ Mototechna je zpět, ale znovu oživila jen samé dobré věci.

Škoda Fabia Kombi 1.2 TSI. Vůz z roku 2012 ve skvělém stavu s výbavou ELEGANCE. Najeto pouze 22 620 km. Sleva 40 000 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Oblíbený model s plnou tovární zárukou a bohatou výbavou za vynikající cenu. Porovnejte s pořizovací cenou 322 832 Kč. Kvalitní a prověřený vůz po 1. majiteli s pravidelným servisem. Oceníte interiér bez známek předchozího používání. Výbava vás doslova ohromí. Posuďte sami. Parkovací asistent, vyhřívané sedačky, tempomat, MAXI DOT, kožený paket a paket chrom, CLIMATRONIC, přední loketní opěrka, rádio "SWING" (CD,MP3), 15" alu kola, airbag, ABS, servo, centrál, mlhovky, elektr. okna a zrcátka.

Škoda Octavia Hatchback 1.6 TDI. Vůz z roku 2012 v perfektním stavu s výbavou AMBITION Plus. Najeto 17 272 km. Sleva 50 000 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento vyhledávaný model, jehož původní cena byla 453 958,- Kč, nabízí Mototechna po slevě 50 000 Kč za bezkonkurenční cenu 300 000 Kč. Jedná se o skvěle vybavený zánovní vůz v perfektním stavu přímo po 1. majiteli. S plnou tovární zárukou, doloženou servisní historií a veškerou palubní dokumentací (návody atd.). Interiér je jako nový s výbavou AMBITION Plus, která zahrnuje například kožený volant, palubní počítač, tónovaná skla, day light, ASR, ESP, rádio "Blues" (CD,MP3), 15" litá kola.

Úplně nový VW Golf Hatchback 1.2 TSi. Vůz z roku 2013 s výbavou Comfortline. Najeto pouze 14 km! Se slevou 40 000 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Legendární VW Golf s pouhými 14 kilometry na tachometru za cenu, které neodoláte. Po slevě 40 000 Kč ho nabízí Mototechna jen za 360 000 Kč! Tento zcela nový vůz je ihned připraven k odběru. Auto je samozřejmě s plnou tovární zárukou. Výbava Comfortline zahrnuje například tempomat, počítač, Stop Start systém, parkovacího asistenta, kontrolu tlaku pneumatik, ABS, ASR, ESP, originální alu kola, mlhovky, ukotvení dětské sedačky ISOFIX, elektr. zrcátka, klimatizace, centrál a mnoho další výbavy.

Oblíbené prostorné MPV Ford C-Max 1.6 TDCi. Vůz z roku 2011 ve velmi dobrém stavu. Najeto pouze 22 609 km. Sleva 50 000 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

MPV Ford C-Max vyhledávají zejména rodiny, které se při cestování nechtějí omezovat a jsou zvyklé na dostatek prostoru jak pro cestující, tak pro zavazadla. Jedná se o zánovní vůz po solidním majiteli ve velmi dobrém stavu. Pořizovací cena nového vozu byla 530 212 Kč. Po slevě 50 000 Kč ho nabízí Mototechna jen za 290 000 Kč. Výbava tohoto vozu zahrnuje počítač, ABS, klimatizaci, airbagy, ASR, centrál, ESP, multifunkční volant, elektr. okna a zrcátka, servo, autorádio a mnoho další výbavy.

Spolehlivé SUV Kia Sportage 1.6 GDI s výbavou ACTIVE. Nový vůz z roku 2013. Záruka 7 let! Najeto pouze 19 km. Sleva 40 000 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Překvapivý favorit mezi zákazníky, kteří si již zvykli na to, že Kia se prosazuje i mezi etablovanými značkami. Za bezkonkurenční cenu 346 000 Kč si dopřejete požitek jízdy ve zcela novém voze. Je ihned k odběru. Samozřejmostí je plná tovární záruka, která je v případě značky Kia neuvěřitelných 7 let. Výbava vám poskytne nadstandardní pohodlí při jízdě. Nabízí počítač, rádio s USB připojením (audio), klimatizaci, ABS, originální alu kola, ukotvení dětské sedačky ISOFIX, a mnoho další výbavy.

Další články

Načítám