Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále ještě manželka Jiřího Šlégra (52) Kateřina Šlégrová otevřeně promluvila. Její muž prý absolutně kašle na dceru Jessicu a dokonce ji již šest týdnů neviděl. "Jirka neviděl holku měsíc a dva týdny. Řekl jí, že momentálně není situace a čas, aby k němu chodila, navštěvovala ho," řekla Super.cz Šlégrová.

"Je to od incidentu, kdy paní Králová (42) řekla mé dceři, že nemá obličej ani postavu na modeling. I kdyby neměla, podle mě se to neříká třináctileté holce," upřesňuje Šlégrová, kterou nyní čekají soudní rozvodové tahanice. Největší problémy budou kvůli majetku.

"Asi se jen tak nedohodneme. Můj požadavek je zlatá střední cesta, nechci rozhodně polovinu. Jirka mi nabízí 5 miliónů plus náš barák, což je vlastně řadovka. Na to opravdu nepřistoupím," nepřímo naráží Kateřina na to, kolik si její muž za kariéru vydělal. "Je to více jak sto miliónů korun," dodala Šlégrová.

Reklama

Další články

Načítám