Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Štěpánka Decastelo (45) se před časem rozešla se svým mladým přítelem, a protože čas zahojí všechny rány, vyléčil i ty její. Nyní proto pochopila, že nastala doba na rozhození sítí a nalezení nového intimního partnera. Paradoxně nemá moc velké nároky. Podívejte se na video z otevření nové medové kavárny, kde se Štěpánka nečekaně otevřeně rozmluvila!

„Už jsem sama dlouho, takže začínám být otevřená ke vztahu. Sexuální kamarády už dnes ale neprovozuju. Dřív to bylo jinak, už mě ale nebaví,“ řekla Super.cz zrzavá sexbomba, jejíž čtyřky přitahují větší zájem mužů než její nádherné oči.

Decastelo neplánuje, že by si něco začala s nějakým rošťákem. Ve vztahu chce mít klid od krizí a dalších potíží. „Po těch letech a zkušenostech nechci hajzlíka a dobrodružství, naopak ocením hodného chlapa,“ uvítá prý do své náruče klidně i ňoumu.

Mezi další požadavky překvapivě nepatří ani sportovní postava či tučné konto, ba ani bohaté zkušenosti Casanovy. „V posteli jsem dobrá já, takže to za něco určitě bude stát,“ věří si kráska. Má ale jednu podmínku.

„Asi by mě měl milovat, i když to nestačí. Musí mě zbožňovat, abych mohla zbožňovat já jeho. A prsa by měl mít menší než já, ale s tím se dá něco dělat. U něj,“ dodala na závěr se smíchem Štěpánka Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám