Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá přítelkyně rybáře Jakuba Vágnera (42) Štěpánka Decastelo (45) i po rozchodu stále nosí na zádech jako připomenutí vztahu s ním velké tetování – amazonskou rybu arapaimu. Nyní se ho chystá zbavit. „Nehodili jsme se k sobě. To odstranění bude bolestivé,“ řekla nám zrzavá kráska s nepřehlédnutelnými čtyřkami. Prozradila i něco ze soukromí. Jak si na Vágnera pamatuje jako na sexuálního partnera?

„Byl dobrý milenec. Je to ale hrozně dávno. Jakub je celkově fajn, nemůžu na něj říct nic hanlivého, co se sexu týče. Akorát jsme k sobě nepatřili,“ řekla Super.cz Štěpánka na otevření medové kavárny v centru Prahy, kde rádi tráví čas golfisté a celebrity. Decastelo se přitom nebojí hlasitě ozvat, když se jí někdo nelíbí, což na vlastní kůži poznal Domenico Martucci.

Nyní se televizní moderátorka chystá zničit i obří rybu ze svých zad jako poslední upomínku na vztah s Vágnerem. „To jsou ty mé impulsivní nápady. Už to nikdy neudělám. Ještě mám co odstraňovat. Bude přetetování, takže mě čeká hodně bolesti,“ dodala Decastelo.

Reklama

Další články

Načítám