Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se už brzy opět připomene svým věrným fanouškům. U příležitosti natáčení nového pořadu České televize se nedávno setkala se svou kolegyní a kamarádkou Monikou Absolonovou (47). Ještě předtím však navštívila frizéra a vytasila se s novým, šmrncovním účesem!

„Vlasy jsem si nechala dorůst a změnila jsem barvu, cítím se fajn. S Monikou jsme se sešly při natáčení nového zábavného pořadu České televize, který budou moderovat Aleš Háma (50) a Jakub Wehrenberg," řekla Super.cz Csáková s tím, že se diváci mají na co těšit.

„Budeme zpívat jednu hodně známou písničku z osmdesátých let, ovšem pojatou jako recesi," prozradila nám zpěvačka, která nejvíc času věnuje pětiměsíčnímu synovi Dominikovi a tříletému Danielovi a díky rodinnému štěstí prožívá jedno z nejkrásnějších období v životě.

Absolonová se s Csákovou viděla po dlouhé době a setkání si moc užívala. „Jsem ráda, že jsem se po delší době potkala s úžasnou zpěvačkou Ilčou Csákovou a společně jsme nazpívaly překvapivou píseň,“ napsala na sociální síť zpěvačka, jež září v rodinném muzikálu Mary Poppins.

Zato Ilona Csáková se zatím do muzikálů nehrne, protože se chce naplno věnovat mateřským povinnostem a nemůže se v divadle uvázat na delší dobu. Právě proto odmítla účinkovat v reprízách muzikálu Kat Mydlář a zatím jen přijímá nabídky na jednorázová vystoupení.

Reklama

Další články

Načítám