Hlavní obsah
Článek

Sehraná moderátorská dvojice Tereza Kostková (47) a Marek Eben (66) v posledních šesti letech odmoderovala celkem čtyři série taneční soutěže StarDance. Přestože je v tomto období tanec zcela obklopoval, oni sami nedostali příležitost se na tanečním parketu aktivně předvést. V příští řadě se to ale konečně změní.

„Doposud jsme na začátku každého přenosu předvedli jen krátkou variaci a teď nás čeká celý tanec. Je pravda, že kdyby se naše vystoupení z minulosti spojila, tak by to vyšlo na pěkně dlouhé vystoupení," říká Marek Eben.

„Všichni se nás každý rok ptají, jestli nám není líto, že si s Markem nezatančíme. Letos tato otázka odpadá, jelikož si poprvé zatančíme," svěřila se nám s nadšením Kostková.

Herečka ale odmítla prozradit, jaký tanec se svým kolegou předvedou. „Máme zakázáno to říkat. Slíbila jsem to vedení, kolegům a kamarádům. Chtěla bych, aby to zůstalo jako překvapení. Je to krásné, že můžeme taky tančit, ale jsou to zároveň nervy," říká oblíbená herečka.

Společný tanec Ebena a Kostkové není jediným překvapením, které diváky taneční soutěže čeká. V nadcházející sérii na téma Vesmír a Dotek hvězd bude novinkou společenský tanec všech soutěžících. Soutěžící budou mít také v jednom kole za úkol předvést tanec, jehož budou znát pouze název, ale melodii jim vedení dopředu neprozradí. Tu se dozví až těsně před svým výstupem.

Reklama

Další články

Načítám