Hlavní obsah
Josef Koukolíček
Článek

Skandál, který způsobila videonahrávka finalistek letošní České Miss, na níž dívky tvrdí, že vítězství Jitky Nováčkové bylo předem jasné, nenachala bez komentáře ani ředitelka konkurenční soutěže Miss Junior Kateřina Hamrová.

"Celý systém České Miss je hodně podivný. Tvrzení, že Jitka Nováčková vyhrála na základě hlasování diváků, je také sporné, protože tam nebyl žádní objektivní garant pro  to hlasování - například notář. Nikdo se proto nemůže divit, že to nakonec dopadlo takovým skandálem. Ani v jednom z ročníků této soutěže nebyly výsledky hlasování veřejnosti zpřístupněny. Kolik hlasů tedy vlastně dostala Jitka Nováčková?" ptá se Hamrová.

Té na konkurenční soutěži vadí spousta dalších věcí. "V té soutěži se neutkávají nějaké dívky z lidu, ale normální profesionální modelky. Tím ta soutěž úplně ztrácí smysl. Vždyť v příštím ročníku by tam mohla soutěžit třeba Linda Vojtová s Karolínou Kurkovou," diví se Hamrová.

"Způsob, jakým na celý problém reaguje paní Bakala Maláčová je trapný. A missky, které se do této soutěže přihlásily, jsou nesoudné. Ta soutěž není postavena na své kvalitě, ale pouze na velkém kapitálu, kterým disponuje manžel ředitelky soutěže," uzavírá Hamrová.

Pro Maláčovou je celá kauza je zbytečně nafouklou bublinou. "O výsledcích České Miss rozhodují diváci a nikoliv někdo v zákulisí. To, že se nějaká děvčata odmítla smířit s tím, že nevyhrála, je věc druhá. Česká Miss je férová a úspěšná soutěž," smetla Maláčová ze stolu všechny pochybnosti.

Reklama

Další články

Načítám