Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agentura Czechoslovak Models v čele s modelkou Simonou Krainovou se brání pomluvám a hrozí žalobami. Světový módní dům Valentino a jeho pražský zástupce Prospecta móda se rozohnili nad tím, že agentura Czechoslovak Models zneužila jméno prestižní značky a uspořádala přehlídku značky Valentino, na kterou neměla svolení ani práva.

Té teď agentura Czechoslovak Models hrozí žalobou. „The best of Valentino by VS Brands“ nikdy nebyl prezentován jako oficiální akce domu Valentino v České republice. Šlo o prodejní přehlídku jednoho z dovozců pro uzavřenou společnost. To je ostatně zřejmé ze samotných propagačních materiálů i z informací uvedených na pozvánce," zní v tiskovém prohlášení agentury.

"Centrála Valentino podle našich informací v souvislosti s touto přehlídkou žádné právní kroky nezvažuje. Domníváme se, že se ze strany paní Bergové jedná o nekalou obchodní praktiku, která má za cíl poškodit dobré jméno agentury Czechoslovak Models před významnými partnery. V nejbližších dnech proto podáme na paní Barboru Bergovou trestní oznámení," dodala agentura Czechoslovak Models.

Co na to říká sama Bergová, která jen citovala stanovisko světové značky Valentino, a ne vlastní názor? "K této tiskové zprávě se nemíním vyjadřovat. Všichni si mohou ověřit, že tisková zpráva nebyla zprávou Barbory Bergové jako soukromé osoby, ale její PR agenturou, která firmu Prospekta moda a značku Valentino v Čechách zastupuje. Celou tiskovou zprávu vydala firma po konzultaci s centrálou značky Valentino, která se cítí být poškozena a je veřejná na webových stránkách," dodala pro Super.cz Bergová

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám