Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý přítel Agáty Hanychové (38) Mirek Dopita, kterého česká Paris Hilton hbitě vyměnila za Jakuba Prachaře (40), si stále tvrdošíjně stojí za tím, že modelce nezahýbal. „Přísahám na obě své děti,“ dušoval se redaktorovi Super.cz Dopita přesto, že ho z nevěr obvinila nejen jeho bývalka, ale i její matka Veronika Žilková.

Dopita se vrátil z dlouhé dovolené, ze které ale stačil obvinit Agátu, že se o něm začala nelichotivě vyjadřovat v médiích, aby měla připravenou půdu pro nový vztah. Také naznačil, že k rozchodu došlo právě kvůli nevěře Hanychové. A ejhle, zničehonic se ukázalo, že známá pařmenka randí s Prachařem.

„Já se rozhodl, že se k tomu už nebudu vyjadřovat. Ale je to šílený divadlo. Opravdu jsem jí nezahnul, byl jsem spíš navíc sám za blbce,“ říká Dopita, který se s bývalkou uvidí ve čtvrtek, kdy bude soud projednávat jeho obvinění z loupeže, ke kterému mělo dojít při karlovarském filmovém festivalu, když napadl fotografa. Hanychová má přijet svědčit.

Přestože mu hrozí až deset let basy natvrdo, snaží se Dopita zůstat v klidu. Cítí se nevinný. „Snad to bude v pohodě, vždyť jsem nic neudělal. Ale je to peklo,“ dodal sportovec.

Reklama

Další články

Načítám