Hlavní obsah
Článek

Dlouho o ní nebylo slyšet, proto se diváci, kteří sledují pořad VIP Prostřeno, ve kterém se tento týden Jaroslava Hanušová alias Jaruš z Možná přijde i kouzelník objevuje, lekli, jak se proměnila. Je prý chudá a s pitím má problémy už léta. To ostatně potvrzuje i novinářka, která s ní před několika lety chtěla udělat rozhovor. „Nebyla schopná kloudné věty, ale během hodiny do sebe kopla sedm panáků vodky,“ tvrdí redaktorka.

„Sešly jsme se v jedné hospůdce. Ať jsem jí dávala jakékoli otázky, vůbec ji nezajímaly a odpovídala jednoslovně: Nevím, ne nebo ano. Rozhovor jsem si prakticky musela vymyslet za ni. Zato panákům se věnovala velmi pozorně, zvlášť proto, že je platila redakce. Byl na ni smutný pohled,“ svěřila se Super.cz novinářka. Že na jejích slovech něco bude, potvrzuje v momentálně vysílaném pořadu i sama bývalá televizní hvězda. Pálenku z brambor do sebe kope víc než ochotně. „Jarušce chutná rumíček,“ komentuje to s pousmáním rocker Petr Janda.

Při naší nedávné anketě, koho z umělců probíhající prohibice asi postihne nejvíce, odpověděly hvězdy, že Ivetu Bartošovou. Možná že se k ní ale může směle přidat i kdysi ohromně vtipná a žádaná paní Hanušová, na které se alkohol velmi podepsal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám