Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Tahle dívka, o které ještě před pár týdny nikdo nic nevěděl, zase našla způsob, jak o své existenci informovat širokou veřejnost. Milenka manžela Gabriely Partyšové (45) Ornella Štiková (31), která s Josefem Koktou čeká dítě, se totiž nelichotivě vyjádřila o jeho mužství. „Je pravda, že v jeho případě platí, že i s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo,“ řekla Super.cz Ornella.

„S tím kašpárkem cituju Gábinu. Řekla to před pár lety do médií a já to teď jenom potvrzuju,“ směje se radostně kvůli nesnesitelné lehkosti svého bytí Štiková. Později nám řekla, že o tom, jak nelichotivě se o svém exmilenci vyjádřila, ho už informovala. „Pepa už o tom ví, že jsem to řekla, a když nedostal infarkt, přežijeme to všichni. Bylo mi blbý, že jsem vypustila naše interní informace. Ale nevyčítal mi ani tak tohle, jako to, že znovu vířím vodu a vyprávím, jak jsme se kde potkávali, i když už vypukla ta aféra. Už chce mít doma klid. Nejradši bych si nafackovala. Lidé možná ale ocení, že mluvím upřímně,“ myslí si děvenka.

„Nechtěla jsem se k němu už vyjadřovat, ale zase jsem do toho spadla. Nikdo nikoho nezabil, tak to snad není zas tak strašný,“ doufá v rozhřešení. To ale asi nepřijde poté, co se nedávno rozvyprávěla o tom, že měla pletky s Koktou na poli v době, kdy už veřejnost i Partyšová věděly o Koktově úletu. Jak je zvykem malé nevinné Ornellky, tvrdí, že vlastně za nic nemůže.

„No to bylo hrozný! Mluvila jsem o tom s holkou, kterou znám hrozně dlouho a vůbec by mě nenapadlo, že to pustí ven a bude z toho další kauza,“ řekla naoko pohoršeně, ale s neskrývaným potěšením Štiková, kterou přitom přímo zpovídala redaktorka bulvárního deníku a o žádnou nahodilou kamarádku nešlo.

Reklama

Další články

Načítám