Hlavní obsah
Článek

Co mají společného monacká princezna Stéphanie a zpěvačka Markéta Konvičková (29)? Kromě půvabu hlavně slabost pro cirkusové prostředí a zejména svalnaté artisty.

Finalistce první řady Česko Slovenské Superstar nestačí jen koncertní pódia a hudební kluby, ale v minulých dnech se podezřele často objevovala v prostředí cirkusové manéže v rámci festivalu Cirkus Cirkus Festival. Tady jí sekundovala její začínající kolegyně Elis.

„Já na festivalu již vystupovala, pro Elis je to premiéra. Atmosféra manéže je absolutně úžasná. A navíc je to i pro oko pěkná podívaná,“ culí se Markéta, o které se ví, že je stále bez přítele.

A okouzlil ji snad některý artista? „Artisté mají fakt super vypracovaná těla. A třeba Ekvádorci, kteří zde letos vystupovali, byli opravdu děsně sexy. Jsou temperamentní a vášniví už od pohledu,“ opět se vyhnula přímé odpovědi atraktivní blondýna.

To Elis měla jasno a užívala si společnost komika Eugena (60), který je synem legendy němého filmu Charlieho Chaplina. „Já se bavila od začátku do konce. A ani ve snu by mě nenapadlo, že někdy budu stát vedle potomka slavného Chaplina. Eugene byl strašný sympaťák a tátu určitě nezapře. Je ale ve věku mých prarodičů, takže z toho fakt žádná láska nebude,“ směje se uličnicky Elis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám