Hlavní obsah
Článek

Válka mezi Darou Rolins, jejím klukem Rytmusem a jejím bývalým přítelem a zároveň otcem dcery Laury Matějem Homolou má opět další posun. Už jsme se dozvěděli, že Homola měl potíže se zákonem na Ukrajině, kde měl pašovat marihuanu. Rytmus ho pak obvinil z feťáctví. Matěj Homola, který se jinak médiím vyhýbá, se nyní rozhodl promluvit a poskytl Super.cz exkluzivní rozhovor.

Matěji, nedávno se objevily informace ohledně vašich problémů s pašováním marihuany na Ukrajině. Vnímáte to tak, že jsou součástí mediální války před nadcházejícím soudem? A cítíte, že Dara Rolins (51) má, co se týče médií, silnější pozici, jsouc bulvární ikonou?

Ano, vnímám to tak. Je to jejich kampaň s jasným cílem - získat Lauru. Darina i Paťko (zpěvák Rytmus (47) – pozn. red.) jsou ikonami národa, mají velký mediální prostor a já se o sobě dočítám opravdu zajímavé věci. Ale to mě neodrazuje od toho, že chci Lauru do střídavé péče.

Přítel Dary vás prakticky označil za feťáka. Asi zapomněl, že se jeho současné přítelkyni a Vaší expřítelkyni v době, kdy se hodně kamarádila se Simonou Krainovou, říkalo mezi lidmi v šoubyznysu sněhová královna. Chcete se k tomu nějak vyjádřit?

Přítel Dary to má trochu pomotané. Občas si dám jointa a jsem s tím vyrovnaný. Nemyslím si, že bych tím někoho ohrožoval, či byl nějak společensky nebezpečný. Pokud jsem tedy proto pro Paťku feťák, nevadí mi to. On je zase podle mne egoistický primitiv. Každý jsme nějaký. Vyjadřovat se k Daře a jejímu kokainu není mým cílem, já bojuju o dítě a chci bojovat bez podpásovek, ač se jich protistrana dopouští. Tohle je špinavý prádlo, některý věci by veřejnost raději neměla vědět.

Dara tvrdí, že máte potíže uživit sám sebe, natožpak dceru. Co na to říkáte? Je pravda, že jste jí na dceru neposlal dosud ani korunu?

Dara vědomě lže. Udělat ze mě sociální případ, to je její oblíbená zbraň, už jsem to zažil několikrát. Lauru mám z poloviny času, bydlí u mě, platím její režii, takže tahle argumentace je smutná a ubohá.

Jak reagujete na její obvinění, že jste si pozval k focení k rybníku bulvárního fotografa, abyste ukázal, jaký jste vzorný otec?

To je snad legrace. Nemyslím si, že by mě kdokoliv mohl vinit, že si dělám přes Lauru svoje píár. A už vůbec ne žena, která svou dceru cpe do novin při každé příležitosti. Neznám jinou českou celebritu, která by svoje dítě takto zneužívala. Vy ano?

Jak velkou si dáváte šanci u soudu v zemi, kde drtivá většina rozsudků o svěření dítěte do péče vyznívá ve prospěch matek?

Nevím. Ze statistiky si lze odvodit, že Darina dostane to, co chce. Navíc se zdá, že je pro to schopná udělat cokoliv. Přesto to nechci vzdát předem a stále věřím, že zvítězí rozum.

Proč vlastně není vůbec pravda, že by Daru před dvěma lety podvedl? A z jakého důvodu si myslí, že Rytmus je srab? Již brzy přineseme pokračování rozhovoru s Matějem Homolou.

Reklama

Další články

Načítám