Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbené herečky ze seriálu Ulice v čele s Ilonou Svobodovou (52) a Patricií Solaříkovou (23) navštívily kartářku, aby zjistily, co je čeká a nemine.

Populární Ilona Svobodová, která v nekonečném seriálu hraje Jitku Farskou, se za kartářkou nestyděla přijít bez make-upu. Nenalíčená Svobodová si z přítomnosti fotografů nic nedělala a pozorně poslouchala, jaký osud pro ni přichystaly karty. Ač byla poněkud ledabyle upravená, pořád jí nelze upřít, že je to šmrncovní dáma.

Její mladší kolegyně Patricie Solaříková, jež má ještě celou hereckou kariéru před sebou, byla u kartářky úplně poprvé a hned se dozvěděla, že by si v budoucnu mohla zahrát v pohádce.

„Byla to fajn zkušenost. Neměla jsem konkrétní dotazy, ale i tak jsem se dozvěděla spoustu věcí. Co se týče mého soukromí, tak v horizontu pěti let budu mít svoji vytouženou rodinu,“ zjistila Patricie. Tak aby v nekonečné Ulici nemuseli za pár let hledat náhradu za mateřskou.

Reklama

Další články

Načítám