Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53), která je moderátorkou oblíbené kuchařské show MasterChef, pustila kameru do svých „tajných komnat“ v bratislavských ateliérech.

Představila nejen tým, který pečuje o její vizáž, ale také místa, kam chodí odpočívat. Craig a Klára – to jsou dva lidé, kterým se Daniela denně svěřuje do péče. Zatímco Craig se stará o moderátorčin účes, Klára má na starosti make-up. „Každý můj look od nehtů až po šperky má svoje opodstatnění a je tam nějaká logika,“ prozradila Daniela.

Daniela odhalila také svoji sbírku šperků. „Všechno, co se třpytí, je moje srdcová záležitost. Jsem taková straka. Mám šperky ráda,“ usmívá se Daniela.

Moderátorka odtajnila také svoji odpočinkovou místnost, které říká shocker. „Shocker se používá v profesionálních kuchyních, když je zapotřebí rychle zchladit jídlo. Je tu jediná klimatizace, jinak bychom nepřežili,“ vysvětluje. Daniela představila také místnost pro soutěžící, kuchyni, v níž připravují jídlo profesionální hosté, ale také samotný natáčecí plac.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám