Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozkošný chlapeček na fotografii je dnes jedním z nejznámějších zpěváků latinské hudby. Rodák z Portorika na Štědrý den oslavil 41. narozeniny a o dva roky dříve se otevřeně přiznal k homosexualitě.

Dítětem na snímku není nikdo jiný než Ricky Martin. Ricky, celým jménem Enrique Martín Morales, za svou více než dvě dekády trvající pěveckou kariéru prodal přes 60 miliónů alb. Aktivně se věnuje charitě, založil dokonce neziskovou organizaci zaměřující se na zamezování obchodu s lidmi Ricky Martin Foundation.

Rodák z portorikánské metropole San Juan se proslavil po celém světě v roce 1998 písní La copa de la vida, kterou napsal jako hymnu pro tehdejší mistrovství světa ve fotbale. O rok později následoval další hit Livin la vida loca nebo She’s All I Ever Had.

Předtím, než zpěvák přiznal svou pravou orientaci, měl 14 let vztah s mexickou moderátorkou Rebeccou de Albou, s níž se v průběhu tohoto času rozcházel a zase dával dohromady. Dvojice dokonce plánovala společně rodinu. V roce 2008 se však Martin stal otcem dvou chlapců - Mattea a Valentina, které mu porodila náhradní matka. Poté, co Ricky v roce 2010 vyšel s pravdou ven, se mu prý náramně ulevilo, a později dokonce přiznal, že by coming-out chtěl zažívat zas a znovu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám