Hlavní obsah
Článek

Misska a modelka Romana Pavelková (28), která nedávno nafotila žhavé fotky v sexy prádélku, získala hodně lukrativní kšeft. Od října se stane moderátorkou pořadu o jachtingu.

Pro půvabnou modelku je to vůbec první zkušenost před televizní kamerou a natáčení ji velmi bavilo. „Je to pro mne něco jiného, ale já ráda přijímám nové výzvy,“ usmívala se Romana Pavelková, kterou uvidíme na kanále Fanda.

Modelka prý trémou moc netrpí. „Na přehlídkovém mole jste také před zraky mnoha lidí a musíte být naprosto soustředění, v tom je tato práce podobná, ale natáčení bylo fantastické,“ líčila nadšeně modelka.

Pořad o jachtingu se natáčel v Chorvatsku v polovině září. V tomto televizním magazínu se kromě představení řady exkluzivních jachet, motorových lodí a zahraničních marín objeví také krásná městečka chorvatské Dalmácie.

„Byla jsem v Chorvatsku už mnohokrát a mám to tam opravdu ráda,“ vzpomínala Romana Pavelková. „I proto jsem byla šťastná, že se sem mohu vrátit, je to tady skutečně úžasné," dodala nadšeně.

Fanoušci missky Pavelkové se tedy mohou těšit na její novou roli před kamerou. Jak jí to v pořadu bude slušet, posuďte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám