Hlavní obsah
Článek

Daniela Mrózka (18) zná veřejnost jako talentovaného zpěváka, který na sebe poprvé upozornil v televizní pěvecké show Hlas ČeskoSlovenska.

Od jejího skončení na sobě a své pěvecké kariéře Daniel tvrdě pracuje a věří ve svůj úspěch. Přesto si ale nechává otevřená zadní vrátka a v minulých dnech se stal díky úspěšnému složení závěrečných zkoušek kadeřníkem.

„Zpívání a muzika je můj život, na druhou stranu jsem chtěl i něčím být a mít to úředně posvěcené. Myslím si, že se mi to rozhodně neztratí. A navíc – i kadeřník je tvůrčí povolání,“ vysvětluje svůj postoj Daniel.

A aby dokázal, že není kadeřníkem jen na papíře, přesvědčil svou kadeřnici Veroniku Herynkovou z jednoho pražského salonu, aby se svěřila do jeho rukou. „Veronika se mi stará o vlasy a je úplně super. Poznali jsme se při natáčení mého klipu Poslední náboj a sedli jsme si. A já jsem jí chtěl teď ješitně dokázat, že s těmi nůžkami nejsem úplně marný. I když samozřejmě oproti Veronice jsem úplné kadeřnické mimino, které se musí ještě hodně učit. Vlastně ji obdivuji, že se nebála,“ směje se zpívající kadeřník.

Dana teď čeká hektický podzim. Jeho singl Poslední náboj se v éteru úspěšně zabydlel, a tak Daniel již připravuje další. A také se chystá na své první turné po českých městech s kapelou svého manažera Petra Šišky Legendy se vrací. Na turné spolu s ním vystoupí i zpěvačka Markéta Konvičková (29).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám