Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jak si nejlépe odpočinete? No přeci v posteli! Znáte to – přijdete večer z práce a jediné, na co se těšíte, je koupel a pak postel. Kdo by ale odpočíval v hrubých a kousavých materiálech? Zjistili jsme, jaký materiál je na lůžkoviny ten nejlepší! A pozor: do neděle můžete mít při nákupu nad 999 Kč dopravu zdarma!

Našli jsme ta nejkrásnější povlečení z bavlněného saténu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už jste vyzkoušeli povlečení z bavlněného saténu? Každý okamžitě podlehne jeho skvělým vlastnostem. Na dotek je jemný a hebký, v létě vás ochladí a v zimě zahřeje. A pozor: neklouže jako jeho levná varianta z polyesteru!

Černobílá kombinace patří i do ložnice!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní povlečení v černobílém provedení je to pravé pro každého, kdo hledá luxus a chce se odlišit. Tvrdá černobílá kombinace a jemný květinový vzor vytvářejí zajímavý kontrast, který dodá vaší ložnici šmrnc. Podlehnete tomuto netradičnímu provedení?

Květiny a geometrie spolu ladí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud je pro vás čistě černobílá kombinace moc výrazná, sáhněte po alternativě s červenými vlčími máky. Oboustranný vzor vám dává možnost obměňovat vzhled své ložnice bez nutnosti převlékat celou postel a bavlněný satén si vás získá na první dotek. Zvolíte dnes romantické vlčí máky nebo geometrické vzory?

Béžová a hnědá pro zklidnění duše

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zdá se vám tmavé povlečení moc drsné, i když jsou na něm květiny? Potom si vás navždy získá povlečení Shadow. Jemná kombinace hnědé, béžové a smetanové barvy vytváří uklidňující dojem pohody. Motiv jemného proužku v kombinaci se stíny rostlin vás příjemně ukolébá ke spánku.

To pravé pro romantické snílky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vínové květy a jemný geometrický vzor potěší všechny romantické duše. Jemná kombinace vzorů a barev si vás získá na první pohled. A až vyzkoušíte bavlněný satén, nikdy se nespokojíte s ničím jiným. A díky oboustranné přikrývce může vaše postel vypadat každý den jinak!

Další články

Načítám