Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) začíná poznávat velmi nepříjemné stránky těhotenství. V sedmém měsíci se jí začaly kazit zuby. "Rovnou tři najednou. A zubař mi kvůli těhotenství odmítl dát umrtvující injekci, ta bolest je strašná," postěžovala si Super.cz. I s bolestmi ale vyrazila na módní molo.

"Někdo vydělávat musí," krčila rameny a ve tváři jí bolestivě škubalo, když organizovala módní show. Modelky, které spolupracují s její agenturou, oblékla do vlastní kolekce. Volnější kousky předvedla i ona sama. Úsměv na tváři se jí ale vykouzlit nepodařilo.

"Nevěřila jsem kamarádce, že se jí začaly v těhotenství sypat zuby. A teď mě to potkalo. Nejhorší to bylo na pohotovosti u nás v Suchdole. Něco mi rozvrtali, šílela jsem bolestí, ale stejně to nepomohlo. Už jsem naštěstí našla schopnější zubařku. Ale drén, který byl napuštěný nějakou látkou proti bolesti, už přestal působit," postěžovala si na párty, kterou spoluorganizovala. Vyčerpanou modelku tam přijel vyzvednout její přítel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám