Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má senzační postavu i prostředky na to, aby se oblékala podle poslední módy. Jenže zpěvačka Rita Ora jako by dělala pravý opak a občas se zdá, že své oblečení vybírá spíš v popelnicích než ve značkových buticích. Podívejte, jaké tři nelichotivé modely si na sebe tato dvaadvacetiletá britská vycházející hvězda oblékla v posledních dvou dnech.

Rita většinu času tráví v chladném Londýně nebo New Yorku, a tak když ve středu přiletěla do Austrálie, nemohla se dočkat, až si oblékne něco lehčího. Jenže kdo by čekal, že Rita vytáhne z kufru nějaké slušivé šaty či šortky, byl by na omylu. Místo toho od svého příletu střídá jeden hrozný outfit za druhým.

Na letišti se zpěvačka, jež bývá často přirovnávána k Rihanně, objevila v barevných teplácích, volném tričku, mikině a bačkůrkách. K tomu všemu si z nepochopitelných důvodů nasadila výjimečně nelichotivé brýle. Odpoledne pak strávila v úzkých šatech a sportovní obuvi. Vyrazila do centra Sydney na nákupy se svým stylistou. Při pohledu na jeho ohoz už je ale jasné, proč zpěvačka vypadá tak, jak vypadá. Ani čtvrteční oděv nebyl tím pravým, černé neforemné šaty a bílé kecky byly opět dost mimo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám