Hlavní obsah
Článek

Dara Rolins (51) už jde za měsíc k soudu, který určí opatrovnictví její dcery Laury. Bývalý partner zpěvačky, muzikant Matěj Homola, chce dceru do výhradní péče. Zpěvačka je rozhodnutá svou milovanou dceru bránit zuby nehty. Nyní je ale přesvědčená, že Laura zůstane u ní.

"Matěj v životě nezaplatil na Lauru ani korunu. I během vztahu jsem Lauře kompletně vše hradila já. A od rozchodu mi žádné peníze na dceru také nepřišly," řekla exkluzivně Super.cz zpěvačka. Matěj je rád, že má na své živobytí, natož aby se staral o dítě. "Myslím, že vůbec ani netuší, kolik péče o dítě stojí," upřesňuje Dara.

Matěj se v poslední době potýká s problémy. Do médií se dostalo, že byl na Ukrajině souzen kvůli držení marihuany a dostal tříletou podmínku. To mu u soudu o opatrovnictví také zrovna nepomůže.

"Matěj mi kvůli tomu volal. Řekla jsem, že doufám, že si nemyslí, že to je moje práce. Věděla jsem to celou dobu, i v době, kdy na mě v novinách házel špínu a nevidím důvod, proč to vytahovat teď. Tohle fakt není můj styl," dodala zpěvačka na prezentaci nového showroomu své značky By Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám