Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednou z modelek přehlídky značky Pin-Up Stars v Miláně konané v rámci italského Fashion Weeku byla i tato půvabná brunetka jménem Raffaella Fico. Ta je v rodné Itálii poměrně známou modelkou, ale její jméno se za hranicemi dostalo do povědomí spíš ve spojitosti s fotbalistou Mariem Balotellim, s nímž nějaký čas randila. Právě s ním je podle svých slov také těhotná. V sobotu se s rostoucím bříškem Raffaella objevila i na módním mole, a to rovnou v bikinách.

Čtyřiadvacetiletá modelka je v šestém měsíci těhotenství a na mole celá zářila. Přestože s o dva roky mladším fotbalovým útočníkem Manchesteru City již nechodí, jako nastávající maminka se evidentně cítí výborně a sebejistě.

Raffaella byla díky svému požehnanému stavu další hvězdou této přehlídky spolu s Petrou Němcovou (44). Ta v bikinách pyšně ukázala svoji postavu a mohla i v závěru doprovodit návrháře kolekce Jerryho Tommolina.

Reklama

Další články

Načítám