Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jste někdy potkali VIP osobnost na poště se složenkou? Celebritám se o placení účtů starají manažeři, pro obyčejné smrtelníky je tady Kouzelná půjčka. S unikátní službou „zaplatíme vaše účty“ máte do 60 minut po starostech. Zaplatíme za vás jakoukoli složenku nebo fakturu, například za mobil, nájem, energie nebo nákup na internetu.

Zaplatíme Vaše účty!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chybí vám před výplatou peníze na zaplacení účtu za telefon, elektřinu, plyn, vodu nebo nájem? Mají váš vytoužený mobil v akční nabídce a vy na něj zrovna nemáte? Vyzkoušejte žhavou novinku – službu „zaplatíme vaše účty“, kterou jako jediná na českém trhu nabízí společnost KOUZELNAPUJCKA.CZ

Kouzelná půjčka zaplatí ihned, vy až po výplatě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to snadné a opravdu rychlé. Stačí vyplnit žádost o půjčku na internetových stránkách Kouzelné půjčky a zaslat kopii příslušné faktury nebo složenky. Bez problémů vám pomůžeme i s více účty naráz, nemusíte se tak rozhodovat mezi zaplacením nájmu nebo třeba úhradou zboží z akční nabídky. Jako jediní v České republice vám totiž hned napoprvé půjčíme až 10 000 korun. (více o podmínkách na www.kouzelnapujcka.cz) Do 60 minut od schválení vaší žádosti posíláme peníze na účet a obratem vám zašleme doklad o provedené platbě. Potvrzení navíc bereme jako přátelskou výpomoc, takže vám za něj neúčtujeme žádné další poplatky. Půjčku pak v klidu splatíte po další výplatě, nejpozději však do 30 dnů od poskytnutí. U KOUZELNAPUJCKA.CZ přitom nepodepisujete žádnou smlouvu nebo rozhodčí doložku, ani nepožadujeme zajištění nemovitostí.

Každý pětistý a tisící klient vyhrává zájezd

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S Kouzelnou půjčkou můžete nyní vyhrát také jeden z relaxačních třídenních zájezdů na Slovensko pro dvě osoby. Každý pětistý klient zdarma získá poukaz na pobyt v hotelu Minerál Dudince a každý tisící zákazník pak poukaz do hotelu Bystrá v Nízkých Tatrách.

Další články

Načítám