Hlavní obsah
Článek

Zatímco jiné české hvězdy jejího formátu se téměř topí v penězích, u Ivety Bartošové (†48) je to skoro naopak. Zpěvačka, která vyvolává takový zájem, obvykle vydělává obří peníze, což ale není zrovna případ bývalé princezny českého šoubyznysu. Ani v dobách největší slávy se jí nepodařilo ušetřit na horší časy, a tak ji jen okamžiky dělily od chvíle, kdy se málem ocitla pod mostem. „Loni v létě mi málem vzali střechu nad hlavou. Jen dva dny mě dělily od toho, aby ze mě byl bezdomovec,“ přiznala pěnice.

Bartošová minulý rok až do léta prakticky nevydělávala, a tak není divu, že do dluhů zabředla ještě víc. Hlavně hypotéka byla její noční můrou. Vždyť pravidelnou měsíční splátku neměla z čeho dávat. Nakonec se ale zachránila.

„Jelikož jsem nebyla schopná splátky platit včas, prodloužila jsem si hypotéku do svých šedesáti let. Nyní měsíčně budu platit jen deset tisíc korun,“ uvedla v týdeníku Sedmička.

Tím se prakticky zbavila obřího břemene, jedno další jí však zůstává na krku. Stále totiž dluží na zdravotním pojištění, bez penále, odměny advokátům a exekutorovi to dělá 65 tisíc (se všemi poplatky se částka může vyšplhat klidně i do výše 150 tisíc korun), tento dluh ale prý s exekutorem řeší. „Tuto pohledávku, která je ve prospěch VZP, Iveta splácí,“ řekl Super.cz Josef Rychtář. V oficiální informaci o exekuci je ale kolonka se splátkami přeškrtnuta.

Reklama

Další články

Načítám