Hlavní obsah
Článek

Simona Krainová (51) poprvé ode dne, kdy jí bylo podle kalendáře čtyřicet, vyrazila do společnosti. Všem vyrazila dech. V rudé róbě s neskutečným dekoltem vypadala božsky. A to měla za sebou dvanáctihodinové focení klenotů a v noci spala pouhé tři a půl hodiny.

Jen čtyři měsíce po porodu druhého syna už zase oblékne velikost šestatřicet. "Když mi donesli domů tyhle šaty, nevěřila jsem, že je dopnu. A to dokonce bez pomoci manžela a chůvy. Ale záleží na střihu," míní Simona.

Přestože vypadá skvěle, uvědomuje si, že její postava není taková, jakou měla před porody. "Naštěstí mi nevyrostl zadek, i když to by mi tolik nevadilo. Cítím, že se mi rozšířila žebra a moje prsa už zdaleka nejsou taková jako dřív. Ale děti za to každopádně stojí," soudila modelka, která dorazila na přehlídku kolekce Valentino do Pálffyho paláce i s manželem Karlem Vágnerem.

Simona už nekojí, takže se mohla vrhnout na hubnutí. "Samozřejmě také cvičím, stejně jako jsem cvičila vždycky. A poslední dva dny jsem kvůli focení vůbec nejedla," přiznala Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám