Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začalo to šaty a snad to bude pokračovat i skutečnou návštěvou světové hvězdy. Královna Pařížské ulice Tamara Kotvalová (60) několik měsíců jednala s managementem Victorie Beckham, aby mohla do Česka jako první přivést její módní kolekci. A podařilo se.

Super.cz byl jako první svědkem vybalování a také toho, že šaty menší než šestatřicítky seknou i krásné podnikatelce. "Teď jsem trochu zhubla, už několikátý den si připravuji pročišťující nápoj z javorového sirupu, cayenského pepře a citrónů. Váha jde dolů, a navíc se cítím nabitá energií," prozradila Tamara.

Ta chystá kromě šatů do Prahy přivézt i jejich návrhářku. "Zatím je předčasné mluvit o podrobnostech a jsme v jednání. Doufám, že by to mohlo být během pražského fashion weeku a Victoria by se mohla stát zároveň jeho tváří," plánuje Kotvalová.

A kolik šatičky od bývalé Spice Girls stojí. "Tenhle kousek, který mám na sobě, přesně nevím. Ale většina je zhruba za šedesát tisíc korun. Jsou poměrně finančně náročné, ale překvapivě kvalitně zpracované. Navíc jsou z materiálů, které stahují, tak i ne úplně štíhlá žena v nich může vypadat sexy," dodala podnikatelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám