Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá modelka, nyní již moderátorka a herečka Iva Kubelková (46) má i po narození dvou dcer postavu, že by se mohla vrátit na módní molo. Vypadá jako holčička a klidně by mohla předstírat, že je o něco starší sestrou svých dvou dcer.

Sledovali jsme ji při zkoušení šatů a zjistili, že bez problémů oblékne velikost třicet šest. "Takovou velikost u tohoto typu šatů mám. Ale nosím je pouze pro určité příležitosti. Kdybyste viděli, v čem chodím doma, možná byste mne nepoznali," smála se Iva.

Nás tedy zajímalo, v jakém modelu bychom ji viděli v kuchyni. "Jsou to samozřejmě tepláky. A teď jsem si oblíbila kombinézu také z teplákoviny. Říkám jí medvěd a tak trochu v ní také vypadám," svěřila Kubelková.

Na rozdíl od jiných známých tváří jí tolik nezáleží na tom, aby se dvakrát neobjevila ve stejných šatech na veřejnosti. "Nemyslím, že je to tak důležité. Velké večerní k důležitým příležitostem samozřejmě střídám podle toho, s kým zrovna spolupracuji. Mám ale i pár kousků, které jsou moje, a čas od času je znovu vytáhnu. Snad to není módní katastrofa," uzavřela Iva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám