Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měří 180 centimetrů a nikdy se jí váha nepřehoupla přes šedesátku. "Přitom opravdu nic nedělám a už pět let se přemlouvám, abych začala se cvičením," svěřila Super.cz poslední Miss ČR Aneta Vignerová (36). Jedním dechem ještě dodala, že pochopitelně jí cokoli. Nenaštvalo by vás to?

Láska fotbalisty Tomáše Ujfalušiho si přišla jako první Češka vyzkoušet modely z kolekce Victorie Beckham. "Trochu jsem se bála velikostí. Victoria, myslím, nosí třicet čtyřku nebo třicet dvojku, je celkově drobnější a já jsem proti ní opravdu velká. Ale sotva jsem si oblékla první, měla jsem pocit, že jsou mi ušité na míru," pochvalovala si štíhlounká modelka.

I když před časem říkala, že se pokusí najít si agenturu v Turecku, kde hraje její přítel, neudělala to. "Soustředím se pořád na Česko a nemůžu si stěžovat na nedostatek práce," dodala.

Když jsme se vrátili k její postavě, uvedla ještě, že si myslí, že jde o genetiku. "Moje máma byla stejná jako já. Pak přišly děti a postava se jí samozřejmě změnila. Moje šaty by si už půjčovat nemohla," smála se Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám