Hlavní obsah
Článek

Nová přítelkyně zpěváka Václava Noida Bárty (43) Nikola (28), o níž Super.cz informoval jako první a která se živí jako barmanka, vypadá, jako kdyby někdo vzal jeho bývalou přítelkyni a manželku a udělal z nich kompilát. Půvabná Noidova dívka jako by z oka vypadla Elišce Bučkové (34) a Lucii Bílé (58). „Něco na tom bude,“ zůstal překvapeně zírat na snímky své slečny sám Vašek Bárta.

„Asi nikdy nebudu na blondýny. Mým vzorem je Penélope Cruz, a co se týče holek, upřednostňuju temperamentní černovlásky s tmavýma očima. A takové byly i Eliška s Luckou. Nic s tím nenadělám, takové se mi líbí nejvíc,“ krčí rameny Noid.

Ten svůj nový románek moc dlouho neutajil. „Je mi jasné, že ta zpráva se šířila rychle. Hlavně mezi barmany je šílená drbárna,“ směje se Václav, který prý nebude svou přítelkyni příliš vodit do společnosti. „Už mi dala jasně najevo, že se rozhodně nikde nebude fotit, že to nesnáší,“ dodal populární svalovec, který se po rozchodu s Bučkovou zařekl, že své další srdeční záležitosti bude chtít schovat pod pokličkou, ale zatím se mu to přes všechnu snahu nepovedlo.

Reklama

Další články

Načítám