Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po boku Paris Hilton (43) se začal objevovat nový muž. Tentokrát si alespoň na chvíli získal srdce krásné bohaté dědičky španělský model River Viiperi, který teprve před pár dny oslavil jednadvacáté narozeniny. Dvojice se vydala dokonce i na společnou dovolenou a nyní si oba užívají na Havaji na ostrově Maui. Podívejte, jak se Paris před novým zajíčkem hezky nakrucuje...

Pohledný model, celým jménem River Delfín Canomanuel Viiperi, se narodil na Ibize a má za sebou již několik reklamních kampaní. Mimo jiné například pro značky Versace, Armani Exchange, Calvin Klein nebo American Eagle. Mezi jeho záliby patří fotbal, plavání a umění.

K modelingu se dostal díky své matce Riittě Viiperi, jež pracovala také jako modelka. Tento mladíček s pronikavýma očima při své výšce 190 centimetrů křehkou Paris jistě ochrání, ale jak dlouho ji bude bavit, je zatím ve hvězdách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám