Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) je známá nejen svým hereckým a pěveckým uměním, ale i tím, že se ráda obléká hodně sexy.

V jejím šatníku nesmí chybět odvážné šaty, které odhalují její svůdný dekolt. Skoro na každé společenské akci z ní muži nemohou spustit oči a obvykle se jen stěží jako správní gentlemani dívají herečce pouze do očí.

Kateřina Brožová má doma plný šatník odvážných outfitů, které však nevypadají lacině ani nevkusně. Šaty s hlubokým výstřihem si vzala i na pohřeb herce Radka Brzobohatého (†79) a přesto vypadala velmi elegantně.

A ten, kdo půvabnou Kateřinu nemá možnost potkat nikde na veřejnosti, může zavítat do divadla. Například v muzikálu Bídníci má herečka svůdný kostým, ve kterém měla během premiéry co dělat, aby jí nevyklouzla ňadra. Stejně odvážný kostým samozřejmě můžete vidět i v dalších představeních s Kateřinou Brožovou.

Blonďatá dračice, která se jeden čas změnila v brunetku, zkrátka ví, jak na sebe nejlépe upozornit. Své přírodní bohatství bez sebemenší špetky silikonu ostatně ukázala už v několika filmech. Největší zbraně Kateřiny Brožové jste mohli vidět například v krimi seriálu Detektiv Martin Tomsa. Jejími největšími výstřihy se nyní v naší fotogalerii můžete pokochat i vy.

Reklama

Další články

Načítám