Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vymanit se z herecké škatulky princezniček se Anne Hathaway (30) podařilo poměrně rychle. Rok poté, co dotočila pokračování Deníku princezny, kývla na nabídku zahrát si v dramatu Spoušť bohatou slečinku Alison, které společně s její kamarádkou Emily nic nechybí. Možná i proto se začínají stále víc zajímat o pouliční životní styl a gangy, což se nakonec poněkud zvrtne. Tehdy jednadvacetiletá Anne se ve snímku opakovaně svléká, což je podle mnohých také to jediné, co ve filmu stojí za to.

Ačkoli film se nesetkal s příliš vřelým přijetím u kritiků ani u diváků, herecký výkon Anne Hathaway byl naopak hodnocen velmi slušně. Někteří dokonce už tehdy dokázali herečce předpovědět zářivou budoucnost. Asi ale jen málokoho by napadlo, že o několik let později tato okatá brunetka dokáže, že není jen herecky, ale rovněž pěvecky nadaná a odnese si Oscara za ztvárnění Fantine ve filmové verzi muzikálu Bídníci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám