Hlavní obsah
Článek

Pakliže jste ještě neviděli jediného syna nejoblíbenější české herecké dvojice Libuše Šafránkové a Josefa Abrháma, máte příležitost. Čtenář Super.cz jej zastihl tuto sobotu v Litoměřicích.

Mnozí návštěvníci litoměřického hotelu Salva Guarda ani netušili, že společně s kapelou Veterán band vystupuje právě Josef Abrhám mladší (35), který kromě jiných talentů po otci zdědil zjevně také lásku k hudbě.

„Během večera s kapelou jako host skvěle válel na saxofon i na bicí,“ svěřil Super.cz zdroj z Litoměřic a dále pokračoval: „Abrhámovi sem jezdí poměrně pravidelně. Tento hotel patří rodině jejich snachy Denisy Grimmové, která Libuši Šafránkovou udělala už dvojnásobnou babičkou. Mají syny Josefa a Toníka. Bydlí v domečku v Praze, ale tady je potkáváme často.“

Josef Abrhám starší byl představení svého syna také přítomen. Vychutnal si nejen skvělou hudební produkci, ale šel okouknout triky pianisty. Libuška Šafránková, která aktuálně září v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, s ním tentokráte nebyla.

Reklama

Další články

Načítám