Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cindy Crawford (46) nikdy nezklame, mohlo by se směle říct na adresu jedné z nejznámějších topmodelek 80. a 90. let minulého století. Ačkoli za pár let oslaví padesátku, svoji profesi ještě na hřebík úplně nepověsila. Takhle se představila v pátek v Malibu, kde plnila další modelingovou zakázku. Cindy se nechala fotit u jedné z pergol sluncem prosvíceného domu a vypadala stejně skvěle jako mnohé nejméně o polovinu mladší modelky.

‚Stará dobrá‘ Cindy tentokrát pózovala v nestárnoucí klasice - přiléhavých červených minišatech a černých lodičkách. Za pečlivého dohledu týmu složeného z fotografa, osvětlovače, maskérky, kadeřníka, stylisty a asistentů předvedla, že se ještě dlouho nehodlá z modelingového světa stáhnout do ústraní.

Tahle 175 centimetrů vysoká hnědovláska s typickou pihou krásy nad rtem bývala manželkou herce Richarda Gera a ačkoli se od roku 2000 věnuje převážně rodině - současnému manželovi Rande Gerberovi a výchově jejich syna Presleyho a dcery Kaiy, občas na některou z pracovních nabídek kývne. A jak se můžete přesvědčit ve fotogalerii, dělá dobře!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám