Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Relativně čerstvě single muzikant a zpěvák Václav Noid Bárta (43), exmanžel Lucie Bílé (57) a expřítel Elišky Bučkové (34), své sémě rozhodně nechce nechat ležet ladem. Krátce po rozchodu si našel dvaadvacetiletou kamarádku a sympatie v něm vzbuzovala i kolegyně z divadla. Jak se ale Super.cz podařilo zjistit, obě dvě již odnesl čas. Nyní je totiž jeho vyvolenou barmanka Nikola (28), která pracuje v celebritami hojně navštěvovaném podniku v centru Prahy. „Scházíme se,“ připustil Noid.

Páreček se podle našich informací již řadu let kamarádí, Nikola totiž pracovala v podniku jeho bratra. Dívka ale nedávno ukončila mnohaletý vztah, Noid taky, takže je samota dala dohromady.

„Jsou spolu čerstvě, něco přes týden. Nikola u něj už přespává. Ale nebydlí spolu,“ řekl nám kamarád barmanky.

Noid naše informace překvapivě potvrdil i přesto, že ho mrzí, že se mu nepodařilo svou dívku ochránit před médii delší dobu. „Můžu vám k tomu říct jen to, že se známe dlouhou dobu, oba jsme se nedávno rozešli a je pravda, že se spolu už nějakou dobu scházíme a poznáváme se,“ uvedl Bárta. Vše je teprve v počátcích, ale kdo ví, zda Vašek právě nenašel lásku svého života.

Reklama

Další články

Načítám