Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dnes jsme vyzpovídali jednoho z největších prodejců spodního prádla rajpradla.cz a zjistili, jaké modely podprsenek a plavek budou letos IN. Pokud vám něco padne do oka, neváhejte s nákupem. Tento týden je doprava zdarma!

Puntíků není nikdy dost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nádherná podprsenka růžové barvy a originálního dívčího designu. Tento model rozzáří váš šatník a vybaví vás do jarní sezóny! Košíčky mají střih push-up, skvěle vymodelují a opticky zvětší ňadra. Hodí se do hlubokých výstřihů. Krajkový obvod model oživuje, nádherná květina mezi košíčky tvoří opravdovou třešničku! Ramínka podprsenky lze odepnout, libovolně regulovat.

Krásná podprsenka s košíčky typu push-up

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novinka značky Kinga. Krásná podprsenka s košíčky typu push-up. Nádherně vymodeluje a opticky zvětší vaše poprsí. Košíčky jsou vyrobeny z velmi jemné a příjemné tkaniny, ve spodní části je krajka. Světlá barva se hodí pod každé oblečení. Pozor, jedná se o model z limitované kolekce, neváhejte!

Modelujte svá ňadra

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní podprsenka s polovyztuženými košíčky, které svým střihem připomínají slavnou balkonetku. Ňadra jsou hezky modelována a jejich vrchní linie je jemně odhalena. Košíčky zdobí vyšívání, mezi nimi je zavěšena ozdoba se zirkony. Boční výztuhy dodatečně model zpevňují a dodají vám maximální komfort. Ramínka nelze odepnout, můžete je však regulovat dle potřeby.

Připravte se na jarní sezónu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krásné světlé barvy, které se hodí pro nadcházející jarní sezónu! Smyslná podprsenka se střihem push-up, která umí nádherně vymodelovat a opticky zvětšit poprsí. Je ozdobena puntíkovaným vzorem a saténovou mašlí. Košíčky mají dobře tvarované kostice a pohodlné vyztužení. Ramínka lze regulovat, vycpávky push-up můžete vyjmout z košíčků.

Plavky sportovního střihu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pohodlné dvoudílné plavky se sportovním střihem. Navržené pro milovnice pohybu a aktivního odpočinku. V modro-bílé barvě. Model určený na pláž. Horní díl modeluje poprsí – má dobře tvarované, vyztužené košíčky s kosticemi. K velikostem S, M, L dodáváme push-up vycpávky (lze vyjmout). U ramínek můžete regulovat výšku, nebo je odepnout. Obvod podprsenky je elastický. Zapíná se klasicky na zádech.

Další články

Načítám