Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že herec Kryštof Hádek (29) loví stále ve stejných vodách. Sice by mohl mít díky svému klučičímu kukuči každou ženu, na kterou by se jen podíval, jemu se ale líbí jen jedna sorta potenciálních partnerek. A je to opravdu dost úzká skupina. V posledních letech totiž randí jen s těmi, které předtím chodily s jeho hereckým kolegou Vojtou Kotkem (36).

Když se spolu po několika neúspěšných rozchodech Kryštof Hádek a Tereza Voříšková (34) definitivně rozešli, mohlo se na chvilku zdát, že Hádek s Kotkem nebudou už mít kromě stejného povolání nic společného. Osud tomu ale nechtěl a opět přivedl talentovanému herci do cesty expartnerku svého mladšího hereckého kumpána. Novým objevem Hádka je nádherně vyvinutá herečka Berenika Kohoutová.

„Chodí spolu zatím krátce, ale jsou strašně zamilovaní. Na obou je ale vidět, že nechtějí nic zakřiknout. Zatím je vztah prý stále ve sladkých začátcích,“ svěřil se Super.cz zdroj z blízkého okolí.

Mladý pár nově začínající vztah nezapřel. Ale spíš se všemožně vymlouval. „Omlouvám se, ale nebudu se k tomu vyjadřovat. Je to mé soukromí. Zavolejte Kryštofovi a zkuste se zeptat jeho,“ sdělila Berenika. Ale ani Hádek nebyl sdílnější. „Já nemám čas, já se teď koukám na hokej,“ sdělil Super.cz herec.

Oba mladé herce můžete společně na jednom jevišti spatřit v muzikálu Hello, Dolly! Naposledy před více jak měsíční pauzou se tři představení odehrají tento víkend v divadle Hybernia.

Otázkou je, proč mladý pár nechce svůj vztah přiznat. Že by chytali hvězdné manýry od svých starších kolegů? Vojta Kotek by se měl mít každopádně na pozoru. Mohlo by se mu brzy stát, že jeho současná přítelkyně skončí v náruči Kryštofa Hádka.

Reklama

Další články

Načítám