Hlavní obsah
Článek

Veřejnost zná temperamentní herečku Vandu Károlyi především z televizních seriálů. Objevila se v Ordinaci v růžové zahradě, v Soukromých pastech nebo například ve Znamení koně. Fanoušci divadelního umění se s ní mohou pravidelně setkávat na prknech několika divadel.

Sama sebe pak Vanda charakterizuje jako dobrodruha, který nikdy nic neplánuje, ale rád si život užívá a bere ho jako výzvu. A tak se snažila užít si i letošní léto, a to převážně ve společnosti své dcery Laury.

„Obě s dcerou milujeme moře, a každé léto si ho proto hojně užíváme. Letos jsme zavítaly na africké pobřeží, do Tunisu, a pak ještě na řecký ostrov Zakynthos. Byla to fakt paráda. Nezapomněly jsme ale ani na české luhy a háje a část prázdnin jsme strávily v Harrachově,“ přibližuje své letní cestování sympatická herečka.

Prázdniny jsou ale definitivně pryč a Vanda Károlyi je již zase v plné práci. Hraje v muzikálu Dana Landy Klíč králů, hraje s Divadlem Artur v komedii Tři v háji. „Tři v háji mě moc baví. A evidentně i diváky. V létě se hrálo na Letní scéně na Harfě, teď se přesouváme do Divadla Metro. A samozřejmě také jezdíme zájezdy,“ říká Vanda o této adaptaci známého bestselleru tria Hercíková – Pawlowská – Viewegh.

Související témata:
Harrachov
Zakynthos

Reklama

Další články

Načítám