Hlavní obsah
Článek

Jak pomalu, ale jistě ničit úspěšně rozjetou kariéru modelky by mohla vyprávět Cara Delevingne. Dvacetiletá Angličanka platí za jednu z nejnadějnějších hvězd současného módního nebe, ale její vášeň pro noční tahy a párty se jí pomalu vymyká kontrole. Nejen, že vizážisté mají plno práce s maskováním kruhů pod očima, ale jak se zdá, zaměřit by se měli i na její modřinami poseté nohy.

Před pár dny se Cara objevila na přehlídce Versace v Miláně, kde předváděla nádherné šaty. Zásadní vadou na kráse byly ale její omlácené nohy s modřinami a škrábanci. Cara platí za věhlasnou pařmenku, která často na akce doprovází další známé osobnosti jako zpěvačky Ritu Oru či Rihannu. Není také žádnou výjimkou, když sebou v podroušeném stavu na ulici nebo na schodech sekne.

Z životního stylu modelky určitě nemá radost její rodina včetně slavného dědečka, jímž je Sir Jocelyn Stevens, zakladatel magazínu Queen a rádia Caroline. Delevingne je přitom na modelingovém vrcholu. Stala se tváří značky Burberry, fotí s Mariem Testinem, předvádí pro Chanel, Moschino, Oscara de la Rentu, Fendi, Dolce & Gabbana, Victoria's Secret a spoustu dalších. Několikrát se objevila na obálkách magazínu Vogue a loni získala na British Fashion Awards titul Modelka roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám