Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pokud chtěl pořadatel charitativních akcí David Novotný na své oslavě 33. narozenin donutit hosty k rapidní konzumaci alkoholu, nemohl si vymyslet lepší kulturní vložku, než půlhodinové vystoupení nové hvězdy českého šoubyznysu Kateřiny Peclové, půlky neskutečně svérázného dua Katka a Jindra. Podívejte se na neuvěřitelný rozhovor se slečnou, jež svůj leklý výkon svedla na špatný vzduch!

Tahle skromná dívenka s ofinkou, jež má těsně před maturitou, je bez chlapce a chce lidem svými hezkými písničkami rozdávat plnými hrstmi radost, totiž vyburcovala mnoho návštěvníků k tomu, že se rychle opili, aby mohli její vystoupení pochopit.

Katka si myslí, že je velmi akční člověk a prý umí být velmi divoká. Že působí jako unavená generálka Hvězdné pěchoty? To je prý zapříčiněno tím, že nedostala mnoho prostoru (ostatní zpívající gratulanti ho měli desetkrát méně).

„Ale umím to rozjet, jen tu byl těžší vzduch a bylo to poprvé, co jsem takhle vystupovala. I skleničku alkoholu si dám,“ řekla Super.cz Peclová, která se prý snaží dělat něco se svým projevem, jenž by nesklidil nadšení asi ani v pekle, kam už s Jindrou bezpochyby musela dostat pozvání na koncert.

Milá mladá dívka, která to s námi všemi jistě myslí dobře, na párty Davida Novotného v hotelu Majestic ve Štěpánské ulici dorazila z Brna i s tatínkem a dědečkem. Rodina byla pyšná na to, jaký zájem jejich holčička vyvolala. Tři a půl tisíce korun coby její první zpěvem vydělané peníze ale určitě přišly vhod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám