Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) prodělala dva milióny korun na koupi domu v Mukařově, který si pořídila před pěti lety jako hnízdečko lásky se svým tehdejším partnerem Matějem Homolou.

Do rodinného sídla investovala další peníze, ale pak se s Homolou rozešla a rozhodla se zbavit všech vzpomínek na nevydařený vztah.

Baráček proto nabídla k prodeji, ale oproti původní částce sedmi miliónů korun musela jít s cenou hodně dolů. Ještě v lednu ho nabízela za pět a půl miliónu, ale za měsíc už slevila o půl miliónu.

Zpěvačka zřejmě na prodej domu spěchá, aby mohla financovat budování nového luxusního sídla v Tuchoměřicích, kde bude žít společně se svým přítelem Rytmusem.

Zatím se jí ale domek v Mukařově nepodařilo prodat. "Mukařov bych opravdu ráda prodala," řekla nedávno Super.cz Rolins, která však na domku už hodně prodělala. Přitom se prý jedná o ideální rodinný domek. „Přestože na některých fotkách to nevypadá, ten dům má ohromné kouzlo. Mě dostal na první pohled. Je u lesa a za domem je jezírko, na zahradě vzrostlé stromy, nekonečná půda a opravdu velkoryse mnoho prostoru pro bydlení," láká případné zájemce Dara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám