Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé večírky jsou pro estéty a stylisty utrpením. Když jsme se potkali s Filipem Vaňkem (46), který je jedním z těch nejpřednějších, na narozeninové párty organizátora Muže roku Davida Novotného, málem omdléval. "Když jsem viděl kabáty, v nichž hosté přicházeli, doufal jsem, že pod nimi budou mít něco lepšího, ale jako obvykle jsem se spletl," svěřil Super.cz.

Nejvíc ho, jak to bývalo zvykem, rozhodila Míša Nosková (41). "Zhubla, má skvělou figuru a začala používat služby stylisty. Dneska ale evidentně ne. Kombinace květů a dalších prvků na šatech a k tomu těhotenské punčocháče? To je slušně řečeno průšvih," rozohnil se Vaněk.

Podobně dopadlo i hodnocení partnerky Tomia Okamury. "Přijít na takovouhle párty ve večerních společenských šatech je naprosto nevhodné," mínil. "Tady to je na tričko a džíny," dodal.

Pochvalu si naopak vysloužila Jana Bobošíková. "V televizi mi vždycky připadala korpulentní a jsem mile překvapen, že to tak není. A přepásané béžové šaty byly skvělou volbou," domníval se. Body by nasbírala i Dominika Mesarošová (38), nebýt gumových holínek.

"Jinak je vše v pořádku, dobře střižené džíny, a kdyby někdo chtěl něco namítat proti Mickey Mouseovi na tričku, tak je letošním hitem kolekce Dolce & Gabbana," upřesnil stylista.

Nit suchou ovšem nenechal na mužských účastnících SuperStar Petru Poláčkovi a Danielu Mrózkovi, kteří si nad oblečením hlavu nelámali. Vylepšili se naopak Jan Bendig nebo Jarek Šimek.

Reklama

Další články

Načítám