Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Čechách zná jeho jméno jen hrstka zasvěcených, ale za oceánem patří mezi špičkové módní fotografy. Před jeho objektivem se objevily takové hvězdy, jako je Victoria Beckham (50), Shakira, Anne Hathaway či Christina Ricci. Řeč je o fotografovi Pavlu Havlíčkovi, který v těchto dnech zavítal do své domoviny, aby zde zahájil výstavu svých úžasných prací.

Havlíček byl spolu s argentinskou topmodelkou Valeriou Mazzou hlavní hvězdou večírku módního časopisu Harper's Bazaar. Umělec, který vůči svému okolí působí velmi skromně a plaše, nám zde poskytl rozhovor.

Fotograf jen těžko skrýval dojetí z uvedení výstavy. Přiznal se, že nejraději fotí hvězdy nezávislého filmu s herečkou Christinou Ricci v čele a zároveň nám práskl, že nejkomplikovanější osobou, kterou kdy v životě fotil, byla Victoria Beckham. Podle výrazu v jeho tváři při popisování spolupráce se zpěvačkou a úspěšnou módní návrhářkou bylo jasné, že během jejich spolupráce zůstala bývalá Posh Spice věrna své přezdívce.

Výstavu Pavla Havlíčka můžete navštívit do 14. října v Salmovském paláci na Hradčanech.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám