Hlavní obsah
Článek

Krásná Miss sympatie a vícemiss ČR roku 2002 Lenka Taussigová je těhotná. S manželem, policistou Tomášem Kocmanem se těší na druhého potomka. Mají spolu již dvouletého syna Tomáška.

Lenka ukázala těhotenské bříško na opening párty kosmetického centra v Teplicích, kde s manželem žijí. Druhé těhotenství jí svědčí. I v šestém měsíci je neuvěřitelně štíhlounká a jediné, co ji zdobí, je vystouplé bříško.

Modelka na opening párty Babor spa prozradila, že se neoapaluje, nechodí na solárko a pravidelně navštěvuje kosmetiku. Péče je pro ni důležitá. "Každá žena by se o sebe měla starat, a když je navíc modelkou, tak má ke kosmetice ještě daleko blíž než ostatní. Já chodím pravidelně na kosmetiku už od 15 let. V létě si obličej moc neopaluji, abych neměla brzy vrásky a solárko už několik let také nenavštěvuji," prozradila Lenka.

"Dříve, když jsem každý týden chodila přehlídky, tak moje pleť hodně trpěla. Každý mě totiž tenkrát líčil jinou kosmetikou. Nyní jsem ráda, že používám pořád stejnou kosmetiku a pleť se mi dost zlepšila. Samozřejmě tomu také pomohlo mateřství a nyní druhé těhotenství,“ dodala modelka.

Reklama

Další články

Načítám